AANKOOPMAKELAAR ZEEWOLDE , HARDERWIJK EN OMGEVING

Als aankoopmakelaar in Zeewolde, Harderwijk en omgeving is DAM Vastgoed al jaren actief. Wij zijn aangesloten bij het VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerende zaken) en dat wekt vertrouwen. Wij zijn uiterst bedreven als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en taxateur van onroerend goed in Zeewolde, Harderwijk en omgeving.

U heeft bij ons de keuze uit 2 aankooppakketten waarmee wij als aankoopmakelaar voor u aan de slag gaan: Het Premium Pakket en Excellent Pakket. Met het Excellent Pakket verzorgen wij voor U de gehele aankoop van uw droomhuis voor een zeer scherp tarief. Als aankoopmakelaar verzorgen wij echt alles, van het uitvoeren van een taxatie, de financieringsaanvraag tot een bouwtechnische keuring. Doordat wij al deze disciplines in huis hebben bespaard u al snel zo’n € 600,-. Een goede aankoopmakelaar verdient zijn courtage voor u terug.

Met het Premium Pakket zoekt u zelf uw nieuwe woning waarna u samen met ons als aankoopmakelaar nog één keer de woning bezichtigd. Wij onderzoeken dan de juridische aspecten, de bouwtechnische staat en de vraagprijs. Natuurlijk voeren wij ook de onderhandelingen.

Op de pagina Aankooppakketten, vindt u een overzicht van alle zaken die wij als uw aankoopmakelaar voor u zullen uitvoeren. Wilt u meer informatie? Bel ons dan op, dan leggen wij het graag nog wat gedetailleerder aan u uit.