OVER DAM VASTGOED
MAKELAARDIJ IN ZEEWOLDE EN
HARDERWIJK

Actieve Makelaar in Zeewolde en Harderwijk.

DAM Vastgoed is er voor U. We doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Wij gaan daar heel ver in. Over alles is nagedacht en de traditionele ideeën zijn losgelaten. Daarin onderscheid DAM Vastgoed zich.

Helder
Bij ons is alles duidelijk. We hebben een overzichtelijke site, hanteren vaste prijzen en zijn ook in onze communicatie altijd even helder. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Eerlijk
Bij ons gaan zaken doen en eerlijkheid hand in hand. Om een goede naam te krijgen en te houden is het belangrijk recht door zee te gaan. Zo hanteren wij vaste prijzen, zetten ons volledig in voor uw belangen en hanteren een no nonsense beleid.

Betrokken
Wij vinden dat een goede samenwerking cruciaal is. Onze kracht halen we uit persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers. Gewoon even een belletje als er een nieuwtje is of u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen.

Kortom: DAM Vastgoed. Helder, eerlijk en betrokken.

Ons makelaarskantoor focust zich op het verkopen van woningen in Harderwijk en Zeewolde. En daar zijn wij bijzonder succesvol in. Wij zetten ons volledig in om een goede prijs voor uw woning te verkrijgen. Dat is onze kracht. Samen met de uiterst scherpe tarieven is dit een win-win situatie. Bel ons gerust voor een afspraak. We zullen u onze strategie uitleggen.

  • Zeer actieve makelaar

    Alle kansen worden benut

  • Juist advisering

    Persoonlijke benadering

  • Extreme service

    Eerlijke prijs

widbm