VERKOOPMAKELAAR ZEEWOLDE EN HARDERWIJK

Als verkoopmakelaar kunnen wij u uitstekend helpen bij de verkoop van uw woning in Zeewolde, Harderwijk of andere plaatsen in de regio. Wilt u uw woning verkopen, maar wilt u duidelijkheid over de kosten? Wij vinden het net als u belangrijk dat u precies kunt zien wat we doen en wat we kosten. Onze tarieven zijn daarom all-in prijzen, dus u weet exact waar u aan toe bent en dit zorgt dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

U heeft bij ons de keuze uit een tweetal verkooppakketten: Het Premium Pakket en het Full-Service Pakket. Met het Full-Service Pakket verzorgen als verkoopmakelaar voor u de gehele verkoop van uw huis voor een bijzonder scherp tarief. Met het Premium Pakket verkoopt u samen met ons als verkoopmakelaar uw woning, hierbij is het de bedoeling dat u zelf de foto’s aanlevert, de bezichtigingen regelt en de eindinspectie en overdracht verzorgt waardoor u nóg meer op de kosten bespaart!

Op de pagina verkooppakketten vindt u een overzicht van alle zaken die wij als verkoopmakelaar via de twee hiervoor genoemde pakketten voor u zullen uitvoeren. Wilt u meer Informatie? Bel ons dan gerust op, dan leggen wij het graag nog wat uitgebreider aan u uit.

Verkoopmakelaar - Verkooppakketten - Zeewolde - Harderwijk