Angelique

Angelique Assistent makelaar

Angelique kent bijna iedereen in het dorp. Haar sterkste punt is verbanden leggen; die mensen passen bij dat huis, die mensen hebben dat nog te verkopen en die mensen kunnen we misschien weer daarmee helpen, enz. enz. Klanten worden altijd hartelijk ontvang op kantoor of tijdens bezichtigingen door Angelique, bij haar is het leven altijd een feestje.

Symboliek

Om onszelf scherp te houden en in herinnering te houden waar we voor staan hebben we wat accessoires op kantoor staan.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een telescoop achter de vitrine staan. Elke ochtend wordt er door de telescoop gekeken en onderzocht wat er gebeurt is op de vastgoed markt. Zijn er nieuwe woningen op de markt gekomen? Zijn er misschien mensen te spotten die hun woning willen verkopen? Zijn er nieuwe ontwikkelingen in de omgeving die van invloed zijn op de woningmarkt? Alles wordt in de gaten gehouden!

Symboliek

Op kantoor hebben we ook een zwaard hangen. Ontzettend scherp en groot is dat zwaard! Elke keer als wij de onderhandelingen ingaan, of het nu voor een verkopend opdrachtgever is of voor een kopende opdrachtgever, wij onderhandelen altijd op het scherpst van de snede!

vis kunt met tijger vis foto lijst

Kunst stimuleert de zintuigen en schoonheid creëert rust. We hebben ons ook omgeven met mooie kunstwerken op kantoor om onszelf te inspireren het beste uit ons zelf te halen voor onze opdrachtgevers. Onder die kunstwerken hangen ook een paar schilderijen van karpers en klanten vragen zich weleens af waarom ik karpers aan de muur heb hangen. Maar dat is een andere hobby van mij; lekker vissen. Genieten van de buitenlucht, van de natuur om even helemaal er tussenuit te zijn.

lijst2 schap lijst op frame