David J.K. Annoff

David J.K. Annoff Eigenaar en DNV gecertificeerd register makelaar/taxateur o.z.

Makelen is een ontzettend gaaf vak. In 2009 heb ik DAM Vastgoed opgericht en sindsdien heb ik geen dag stilgezeten. Ik ken inmiddels de mensen, ik ken de huizen, ik ken de markt en het verveelt nooit om verkopers en kopers tot elkaar te brengen. Elke situatie is weer heel anders en geen dag is hetzelfde. Ik ben getrouwd, we hebben 3 kinderen en mijn hobby’s zijn werken, werken en werken. O ja, hardlopen, CrossFit en vissen vindt ik ook ontzettend leuk.

Symboliek

Om onszelf scherp te houden en in herinnering te houden waar we voor staan hebben we wat accessoires op kantoor staan.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een telescoop achter de vitrine staan. Elke ochtend wordt er door de telescoop gekeken en onderzocht wat er gebeurt is op de vastgoed markt. Zijn er nieuwe woningen op de markt gekomen? Zijn er misschien mensen te spotten die hun woning willen verkopen? Zijn er nieuwe ontwikkelingen in de omgeving die van invloed zijn op de woningmarkt? Alles wordt in de gaten gehouden!

Symboliek

Op kantoor hebben we ook een zwaard hangen. Ontzettend scherp en groot is dat zwaard! Elke keer als wij de onderhandelingen ingaan, of het nu voor een verkopend opdrachtgever is of voor een kopende opdrachtgever, wij onderhandelen altijd op het scherpst van de snede!

vis kunt met tijger vis foto lijst

Kunst stimuleert de zintuigen en schoonheid creëert rust. We hebben ons ook omgeven met mooie kunstwerken op kantoor om onszelf te inspireren het beste uit ons zelf te halen voor onze opdrachtgevers. Onder die kunstwerken hangen ook een paar schilderijen van karpers en klanten vragen zich weleens af waarom ik karpers aan de muur heb hangen. Maar dat is een andere hobby van mij; lekker vissen. Genieten van de buitenlucht, van de natuur om even helemaal er tussenuit te zijn.

lijst2 schap lijst op frame