Huis verkopen / aankopen

Gratis waardebepaling

Huis verkopen / aankopen

Woning- / bedrijfstaxaties

Meer over taxaties

Woning- / bedrijfstaxaties

Bedrijfmatig vastgoed verkopen / verhuren

Meer informatie

Bedrijfmatig vastgoed verkopen / verhuren

De juiste partner

DAM Vastgoed staat voor David Annoff Makelaardij Vastgoed.

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de makelaardij. Ik ben begonnen als assistent makelaar in Soest en in 2009 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht in Zeewolde. In de makelaardij kan ik mijn 3 passies combineren:
Mensen, vastgoed en sporten.
Het mooiste aspect in de makelaardij is de menselijke dynamiek. Per jaar kom ik bij ca. 300 tot 400 woningen binnen en op het moment dat ik de deurbel indruk is het altijd weer een verrassing; wat voor iemand doet de deur open? Wat voor sfeer hangt er in het huis? Wat is het verhaal van de eigenaar? Wat voor een woning tref ik aan? En omdat elk huis weer anders is en iedereen een eigen verhaal heeft is geen enkele dag hetzelfde. Ik heb ook geleerd dat luisteren erg belangrijk is. Je krijgt leuke verhalen te horen, je krijgt droevige verhalen te horen, mensen vinden het spannend om keuzes te maken, er kan van alles gebeuren bij ons op kantoor en het is soms net alsof je midden in een soap zit.
En dat is geweldig.
Om met mijn expertise de mensen op weg te helpen en te begeleiden naar het beste resultaat geeft mij elke dag weer enorm veel energie. En dat heb ik ook wel nodig want in de steeds veranderende vastgoedmarkt moet ik elke keer net dat stapje extra te zetten zodat de klant het maximale resultaat bereikt. Als beloning krijgen we vaak een positieve feedback van ons klanten. Over het algemeen ervaren ze dit als de grootste pluspunten: een persoonlijke aanpak, een duidelijk plan en een mooi resultaat.

De juiste partner

Uitgelicht