TAXATIE

Onze taxateur zeewolde is gecertificeerd en doet taxaties in Zeewolde, Harderwijk en andere plaatsen in de regio. Zijn taxatierapporten zullen door alle hypotheekverstrekkers worden goedgekeurd. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige taxatierapporten die in tweevoud worden aangeleverd. Indien gewenst sturen we direct één exemplaar naar uw tussenpersoon. Bij ons hoeft u nooit te wachten. Een afspraak is snel gemaakt en we garanderen het rapport binnen 5 werkdagen bij u in huis. Heeft u nog sneller een taxatierapport nodig? Geen probleem, een spoedtaxatie is binnen één werkdag geregeld.

In de meeste gevallen heeft u een NWWI taxatierapport nodig. Het NWWI is een onafhankelijk stichting die onze taxatierapporten controleert alvorens de rapporten naar u verzonden worden.  Dit hebbeen veel banken als eis gesteld. Weet u niet of u een NWWI taxatierapport nodig heeft? Wij zoeken het graag voor u uit.

Wilt u ook de bouwtechnische staat van de woning weten? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Wij adviseren zelfs om, bij aankoop van een woning, vóór de taxatie een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Zo is onze taxateur op de hoogte van de bouwtechnische staat en zal hij eventuele verborgen gebreken gelijk meenemen in de getaxeerde waarde.

Taxatie Zeewolde en Harderwijk