Stichting Dili

Stichting Dili biedt onderwijs en trainingen aan kinderen uit de sloppenwijken in New Delhi, India. Dit project biedt onderwijs aan in klas 3, 5, 8 en 10 (brugklas) en de examens worden door de overheid erkend.

In de ochtenden wordt les gegeven en in de middagen worden verschillende klassen en trainingen aangeboden. Zo krijgen de kinderen computerles, extra Engelse les, Bijbelklas, tekenles en huiswerkklas.

Ook wordt er contact onderhouden met de gezinnen van de kinderen en wordt er ook ondersteuning gegeven bij bijvoorbeeld doktersbezoek, medicijnkosten of worden er dekens of ventilators gekocht indien nodig.

Naast het onderwijs en hulp aan de kinderen werkt Stichting Dili ook met vrouwen. Vrouwen worden als erg minderwaardig behandeld en de meesten hebben nooit enige onderwijs of training gehad. Stichting Dili geeft les aan vrouwen uit de sloppenwijken in het naaien en versieren van kleding, zodat zij hun eigen kleding kunnen maken en ook de mogelijkheid krijgen om hun eenmanszaakje te beginnen.

Dit project, door Nederlanders geleid, heeft dringend geld nodig. Zo heeft het schooltje nog geen eigen gebouw en ook geen tafels en stoelen. Elke hulp is meer dan welkom en daarom heeft DAM Vastgoed besloten Stichting Dili te ondersteunen.

Bij elke taxatieopdracht doneren we € 5,- en bij elke aan- en verkoopopdracht doneren we € 25,-.

Kijk ook eens op de website van Stichting Dili: www.diliwebsite.com

Wilt u meer weten over dit project, neem dan contact met ons op. U kunt ook een donatie doen om dit geweldige werk, onder de kanslozen in India, te ondersteunen.