TAXATIERAPPORT ZEEWOLDE EN HARDERWIJK

Taxatie nodig? Onze taxateur in Zeewolde is gecertificeerd en kan u voorzien van een taxatierapport voor uw woning in de omgeving van Zeewolde en Harderwijk. Zijn taxatierapporten zullen door alle hypotheekverstrekkers worden goedgekeurd. Dam Vastgoed levert dus kwalitatief hoogwaardige taxatierapporten die in tweevoud worden aangeleverd. Indien gewenst sturen we direct één exemplaar van het taxatierapport naar uw tussenpersoon. Bij ons hoeft u nooit te wachten op een taxatie. Een afspraak voor een taxatie is snel gemaakt en we garanderen het taxatierapport binnen 5 werkdagen bij aan huis te leveren. Heeft u nog sneller een taxateur nodig? Geen probleem, een spoedtaxatie is binnen één werkdag geregeld.

In veel gevallen heeft u een NWWI taxatierapport nodig. Het NWWI is een onafhankelijk stichting die onze taxatierapporten controleert alvorens deze naar u worden verzonden.  Dit hebben veel banken als eis gesteld. Weet u niet of u een NWWI taxatierapport nodig heeft? Als uw taxateur in Zeewolde zoeken wij dit graag voor u uit.

Wilt u ook de bouwtechnische staat van de woning weten? Ook hierbij kunnen wij u als makelaar helpen. Wij adviseren zelfs om, bij aankoop van een woning, vóór de taxatie een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Zo is onze taxateur in Zeewolde op de hoogte van de bouwtechnische staat en zal hij eventuele verborgen gebreken gelijk meenemen in de getaxeerde waarde van uw woning.

Taxatie Zeewolde en Harderwijk

WAT IS EEN TAXATIERAPPORT?

Een taxatierapport is een document waarin de objectieve waardebepaling van onroerend goed is opgenomen. Meestal is dit ten behoeve van de aanvraag van een hypothecaire geldlening. De geldgever kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord verstrekt kan worden op basis van het aangekochte object. Ook wordt het taxatierapport vaak gebruikt voor aankoop- of verkoopbeslissingen.